BLIJF OP DE HOOGTE

Duik in de wereld van telecom, Healthcare en IP oplossingen

Referenties

Integratie tussen diverse systemen

Prisma

Patrick Massuger

"Ik heb goede ervaringen met de samenwerking met NCT. Het melden van opdrachten en storingen wordt binnen afzienbare tijd bevestigd met een referentienummer en een planningsdatum. Het uitvoeren van de werkzaamheden vindt binnen enkele dagen na opdracht plaats. Na uitvoering van de werkzaamheden sturen zij een rapportage van de werkzaamheden,  al dan niet voorzien van bijbehorende foto's. Ook een "late vrijdagmiddag" opdracht pakken zij zonder vertraging op. De projecten worden volgens afspraak en onder concurrerende prijzen uitgevoerd."

Van Uitert & Quist

Tatiana Quist-Koppelaar

"NCT heeft bij ons de volledige integratie en installatie van ons (cloud) telefonie systeem verzorgd. Ondanks het feit dat we met strakke deadlines zaten als gevolg van onze verhuizing zijn we continu bereikbaar geweest en hebben onze cliënten niets van deze transitie gemerkt. De medewerkers van NCT hadden alles tot in de puntjes voorbereid en hebben hun werkzaamheden perfect afgemaakt, hetgeen voor ons essentieel was.

Wij kunnen NCT dan ook alleen maar aanbevelen."

Uitzendbureau Brabant

Koen de Rooy

“Wij wilden ons kantoor voorzien van een stabiel glasvezelnetwerk zodat wij onze klanten 24/7 te woord kunnen staan. NCT heeft dit voor ons gerealiseerd. Wij zijn hier erg tevreden over, het is een betrouwbaar netwerk zonder storingen.”